GROEP & SMALL GROUP

AEROBICS POWER

La Vita Sana heeft een breed aanbod op gebied van aerobics lessen. Deze lessen worden veelal op diverse tijdstippen in de week aangeboden. Hieronder een korte beschrijving van de aerobics lessen.

Power Boxing: een concept dat speciaal ontwikkeld is als combinatie van aerobics en vechtsporten. De doelstelling is om de fysieke gesteldheid en coördinatie te verbeteren en vooral veel plezier te hebben.

ClubCore: een 30 minuten durende work-out die zich richt op de midsectie. Je vormt en versterkt de buik- en bilspieren. Daarnaast wordt de functionele kracht verbetert en werkt het preventief tegen blessures. Tot slot wordt je romp en de spieren die je boven- en onderlichaam verbinden goed aangepakt.

ClubPower: een groepsles met gewichten welke je spierkracht versterkt. Deze work-out is voor een ieder geschikt, omdat je zelf je trainingsgewicht bepaald. Het is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Spieren worden sterker en overtollig lichaamsvet wordt verbrand.

XCORE: de ultieme buik- en rug training. Er wordt gebruik gemaakt van een buis (X-CO trainer) met bewegende massa erin. Door verschillende maten kan iedereen op zijn of haar niveau trainen. De training heeft een vaste cyclus waarbij de muziek en bewegingen periodiek worden vernieuwd.

Aerobics bij La Vita Sana

Aerobics kenmerkt zich door beweging om muziek. La Vita Sana heeft een divers aanbod. Een intensieve aerobic les is de club core waarbij de focus ligt op de buikspieren, een uitgebreidere variant is de club power. Bij deze aerobic les is het mogelijk je gehele lichaam te trainen! Iedere spiergroep wordt aangepakt en u bepaald uw eigen niveau door middel van de hoeveelheid gewicht. Ben u meer op zoek naar een vechtsport? Dan is Power Boxing de aerobic les die u zoekt! Bij La Vita Sana kunt u met een abonnement gebruik maken van zowel de individuele fitness als alle groepslessen.