GROEP & SMALL GROUP

BASIX  small group

Small group training vanaf 30 minuten! Probeer een van de volgende lessen;

Basix is een lekkere work-out onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste instructeur. Het is een functionele training. In een kleine groep werkt u diverse oefeningen van 1 minuut af; dit wordt meermaals  herhaald.   Iedereen kan hierbij zijn/haar eigen niveau en intensiteit bepalen. Zowel geschikt voor een beginnende als gevorderde sporter.

TRX is een 30 minuten durende small group training in de fitness op de Basix-vloer. Je traint voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht maar zult al snel merken dat dit een uitdagende training is gericht op kracht, stabiliteit en balans. TRX-trainingen worden ook veel gebruikt tijdens de Personal Training. U traint spieren niet afzonderlijk maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.

Small group trainingen

Tijdens onze groepslessen BasiX en TRX wordt er getraind in de vorm van HIT ( High Intensity Trainingen). Dit is meer dan alleen intensief trainen, je traint in een groep van ongeveer 7 personen, waarbij met name gebruik wordt gemaakt van losse materialen zoals; losse gewichten (dumbells, barbells), kettlebels, TRX kabels en slam balls. Het trainen in groepsverband werkt motiverend en zorgt voor een extra trainingsstimulatie. Natuurlijk is plezier tijdens je work-out ook belangrijk. Onder begeleiding van een ervaren instructeur is er een balans tussen training & ontspanning.