GROEP & SMALL GROUP

BODY & MIND    Yoga en Pilates

De body & Mind lessen van La Vita Sana:

Club Yoga is een les opgebouwd uit de beste bewegingen uit de traditionele Yoga, tai chi en pilates. Hier draait alles om het verbeteren van je houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht.

Hatha Yoga is een les opgebouwd uit bewegingen van de traditionele Yoga-leer. Verbetering van je houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht staan centraal.

Pilates is een les die met name is gericht op spierversteviging van onder- en bovenlichaam. Een mooie training voor een strakker en steviger lichaam wil.

Komt tot rust en werk aan uw houding

Middels deze lessen kunt u werken aan uw houding in het dagelijkse leven. Heeft u schouderklachten, last van lage rugspieren of nek? Het aanleren van een juiste houding kan dergelijke klachten voorkomen / verminderen. Hatha Yoga richt zich op diverse aspecten, waarbij innerlijke rust ook centraal staat. Club yoga kenmerkt zich door de combinatie van traditionele Yoga, tai chi en pilates, ideaal om uw houding in het dagelijkse leven te verbeteren. Op zoek naar een meer spierversterkende les? Pilates versterkt uw onder- en bovenlichaam.