GROEP & SMALL GROUP

DANCE

Zie hieronder ons divers aanbod dans groepslessen:

Club Dance: Freestyle Dance is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. Het is uitdagend, maar je gaat zover als jij kunt.  is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance.

Zumba is een freestyle dance work-out die gebruik maakt van een combinatie van salsa, merengue en een klein beetje Rock ’n Roll. Zumba wordt gegeven op de nieuwste dansmuziek en is geschikt voor alle leeftijden.

Zumba Gold is een Zumba work-out waarbij het tempo van de muziek iets lager ligt dan normaal. Deze vorm is met name geschikt voor senioren en/of mensen die het iets rustiger aan willen doen.

Freestyle step is een training waarbij je een step (bankje) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Hip Hop is speciaal voor kinderen, waarin ze vrijwel alle clips van TV en Youtube dansen. Hip Hop is momenteel een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De instructrice leert je stapsgewijs de choreografie. 

Welke dansles past het beste bij u?

Zumba kenmerkt zich door de combinatie van salsa, merengue op de nieuwste muziek. Is Zumba iets te intensief? Dan biedt La Vita Sana ook  Zumba Gold, waarbij het tempo van de muziek lager ligt. Ideaal voor de mensen die rustiger aan willen doen, maar wel willen genieten van dansen.  Op zoek naar Zumba in combinatie met krachttraining? Probeer dan eens onze Strong by Zumba les! Waarbij dans wordt gecombineerd met krachttraining.

Een andere vorm van dans is de Freestyle Step. Conditie en coördinatie staan hierbij voorop. Snel resultaat is mogelijk vanwege de hoge vetverbranding. Speciaal voor de kids hebben we Hip Hop, tijdens deze les voelt het kind zich als DE ster in een bekende videoclip.