GROEP & SMALL GROUP

SPINNING

Spinning is een complete training die je vetverbranding, spierkracht en conditie ten goede komt. Zittend op een flitsende fiets te midden van jouw ‘spinning-team’ word je door een instructeur opgezweept. Door zelf de weerstand te kiezen bepaalt ieder voor zich zijn of haar eigen niveau.

Wij beschikken over een royale ruimte welke is voorzien van extra koelingen speciale geluid- en lichteffecten. De instructeurs verzorgen tevens meerdere malen per jaar een spinmarathon voor de leden.

Are you ready?

La Vita Sana heeft een uniek spinning aanbod met diverse instructeurs. Elke les is uniek en kenmerkt zich met een gezellig sfeer. Spinning is zowel geschikt voor de beginner als gevorderde spinner. Onze fietsen beschikken over een ”weerstand knop”, hiermee kun je als spinner je eigen niveau bepalen tijdens de les. Op zoek naar meer uitdaging, draai aan de knop! Even een rustiger momentje, zet de weerstand lager. La Vita Sana kent daarnaast veel variatie; conditioneel, kracht of uithoudingsvermogen. De muziek en lichten motiveren en maken elke les een unieke ervaring. Naast de reguliere lessen worden er regelmatig spinning events gepland, bijvoorbeeld met een uniek thema of in de vorm van een marathon! Meer informatie? Vraag een van onze receptiemedewerkers.