INDIVIDUEEL

Fitheidstest, de check-up

LICHAAMSANALYSE
Een lichaamsanalyse is snel een feit. Binnen 2 minuten zijn de gegevens bekend Wij bieden u inzicht in de volgende meetgegevens: BMI, vetpercentage, spiermassa, botmassa, de ideale waarden e.d. Een lichaamsanalyse bieden wij als service naar u als klant. Lichaamsanalyses worden periodiek gedaan om op deze manier de resultaten in kaart te brengen.

FITHEIDSTEST
Een fitheidstest gaat weer een stuk verder. Er worden bepaalde oefeningen en tests gedaan met gebruikmaking van testapparatuur. De scores worden in de software verwerkt en de analyses worden in een rapport weergegeven. Een fitheidstest vormt veelal de basis voor een persoonlijk ‘plan van aanpak’. Een fitheidstest zit bij een kwaliteitscentrum als La Vita Sana standaard in het abonnement. ‘Meten is immers weten’.

PMO
La Vita Sana beschikt over de faciliteiten en mogelijkheden om een preventief medisch onderzoek aan te bieden. Het zijn doorgaans bedrijven en instellingen die hun werknemers een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) laten ondergaan. Wilt u meer weten omtrent een PMO dan verwijzen wij u naar onze partner PreCura Groep.

 

Meten is weten

Het zichtbaar behalen van resultaat is wellicht het meest belangrijke voor een ieder om een activiteit door te zetten. Dit kan variëren van een streefgewicht, buikomvang, maar ook het vinden van ontspanning of een bepaalde tijd kunnen rennen behoren in de rijtje. Een ieder heeft zijn/ haar persoonlijke doelstelling, bij La Vita Sana doen we ons best je hierbij te ondersteunen. Naast het feit dat onze fitnessinstructeurs voor je klaarstaan, beschikken ze over diverse meetapparaten om je voortgang te meten. Hieruit volgt een advies vanuit de instructeur, daarmee kun je vervolgens weer aan de slag!