INDIVIDUEEL

FITNESS  WORKSHOPS  en  TRAININGEN

Beleving, variatie en het verbeteren van de resultaten, dat is waar het om draait bij fitness workshops en trainingen. La Vita Sana Healthclub is dé club in de regio waar je dit kunt vinden. Op basis van je abonnement kun je deelnemen aan diverse speciale workshops en trainingen. Onze instructeurs gaan een stapje verder en brengen de beleving bij jou als lid van La Vita Sana. Jij wilt toch variatie, een optimale begeleiding en training, om de resultaten te verbeteren en doelen te behalen?

De workshops en trainingen worden periodiek aangegeven in de FITNESS ruimte, bij de RECEPTIE en natuurlijk op de website en Social Media.

Fitness workshops en trainingen

La Vita Sana vindt het belangrijk om leden net dat beetje meer te bieden dan overige sportscholen. De basis van een sportschool ligt natuurlijk op het aanbod van fitness en groepslessen. Echter willen wij onze leden meer bieden dan enkel een mogelijkheid om te sporten. Naast de begeleiding welke zit inbegrepen bij ieder lidmaatschap, kunnen we door middel van fitness workshops en trainingen meer diepgang bieden binnen één onderwerp. Bijvoorbeeld een training TRX (trainen met het eigen lichaamsgewicht) ,waarbij je tips en de nieuwste oefeningen krijgt uitgelegd op het gebied van TRX training. Heb je zelf een idee voor een training of vragen over een specifieke trainingsmethode? Vraag een van onze instructeurs!

Waarom trainingen volgen bij La Vita Sana?

Op basis van jouw wensen ontwikkelen wij een persoonlijke training, wij vinden het tenslotte belangrijk dat je plezier beleeft bij La Vita Sana, dit zorgt immers voor een langdurig resultaat! Beleving, variatie en het verbeteren van de resultaten, dat is waar het om draait bij fitness workshops en trainingen. Kom en ervaar het met een gratis en vrijblijvende proefweek. Op deze manier kunt u één week lang gebruikmaken van al onze faciliteiten.

Onze workshops

KRACHTTRAINING  workshop small group
Tijdens deze krachtige workshops zal de instructeur bepaalde trainingsmethoden laten zien waarmee men trainingsresultaten kan verbeteren door gebruik te maken van krachtapparatuur.

POWERLIFT  workshop small group
Powerliften is natuurlijk hot. Het komt aan op de details. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om regelmatig een workshop in te plannen zodat leden meer en meer gaan inzien dat powerliften toch wel een vak apart is.

FREE WEIGHTS workshop small group
Werken met losse gewichten heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen. De trainingsmogelijkheden zijn enorm. Om de voordelen van een goede FREE WEIGHT training te ervaren is deze workshop een prima keuze.

SPIERKWARTIER  15 minuten workshop
Even tussendoor de buikspieren trainen. De biceps eens extra onderhanden nemen. De instructeur traint dan met u in de BASIX-zone.