SPECIALS

Voedingsbegeleiding bij La Vita Sana

Een gezonde leefstijl is bovendien het motto bij La Vita Sana.  Problemen met spieren, gewrichten, stress, overgewicht en tal van andere problemen en kwalen kunnen immers voorkomen of tenminste beperkt worden als we onze leefstijl aanpassen. Daarom kunt u bij ons een begin maken met een gezonde leefstijl met behulp van voedingsbegeleiding.

Maak gebruik van een vrijblijvend consult bij een van onze gewichtsconsulenten. Tijdens dit consult zal de gewichtsconsulent(e) een lichaamsmeting verrichten en u meer vertellen over de programma’s en aanpak die u kunnen helpen om op een verantwoorde wijze gewicht te verliezen.

La Vita Sana leefstijl programma’s

Voedingsbegeleiding
Bij La Vita Sana heb je iedere week een afspraak met de gewichtsconsulente, dit zorgt namelijk meteen voor een stok achter de deur met de focus op een langdurig resultaat. Dit zijn korte momenten waarbij een meting wordt verricht, een nieuw voedingsschema wordt opgesteld en waarbij het nodige advies wordt gegeven. Het programma bestaat in de basis uit 12 afspraken in 12 weken. De metingen geven inzicht in de ontwikkeling van het gewicht, vetpercentage, spiermassa en tal van andere zaken. De 1e afspraak betreft de intake, waarbij naast de meting ook een vragenlijst wordt doorgenomen en er meer wordt vermeld over het concept waarmee de gewichtsconsulenten werken.

Kortom

Ten eerste helpt je persoonlijke gewichtsconsulent(e) je voorgoed een einde te maken aan het schommelen in gewicht. Ten tweede  leer je de juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende beweging en ontspanning. De kracht van het concept zit bovendien in de voedingsschema’s, waarbij de focus ligt op dagelijkse voeding.

Een slanker lichaam, blijvend gezond gewicht en extra energie. Je kan rekening houden met een gewichtsverlies van 0,5-1 kg. per week. Mogelijkheid in combinatie met personal training. 

Aanvraag vrijblijvende intake voedingsbelgeiding

 

Verificatie

Een kenmerk van het programma is dat je altijd wordt begeleidt door een erkende gewichtsconsulent(e). Daarnaast start een traject altijd met een uitgebreide intake inclusief lichaamsanalyse. Het concept bevat persoonlijk en op maat gemaakte voedingsschema’s, waarbij je binnen 8 weken resultaat zult zien.  De programma’s stareten vanaf 3 maanden, waarbij aanvullende verzekeringen tot wel 100% vergoeden. De kosten zijn slechts €19 per week  (op basis van 3 maanden).

Sportvoeding

Sportvoeding heeft de afgelopen jaren veel terrein gewonnen. Hieronder vallen sportsupplementen, vitamines, mineralen en superfoods. Steeds meer mensen gebruiken dergelijke producten in hun dagelijkse leven. Actieve, veelal jongere, sporters gebruiken sportvoeding als aanvulling op de normale voeding. Volwassenen hebben de laatste jaren meer en meer het gebruik van vitamines, mineralen en superfoods ontdekt als toevoeging aan hun dagelijkse voeding. Gebrek aan kennis kan echter leiden tot het maken van verkeerde keuzes. Hierdoor kan de balans in de voeding wegvallen. De juiste voorlichting en informatie is van belang. Zo zijn er speciale groepen welke standaard een tekort hebben aan een bepaalde vitamine en/of mineraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Vitamine D3 voor onder andere sterke botten en tanden. Goede voeding zal leiden tot een verbetering van  de training, herstel, ideaal lichaamsgewicht en –samenstelling. Daarnaast is er minder kans op ziektes en blessures. Tot slot zorgt het voor een stabieler prestatieniveau in training en wedstrijden met meer energie!

De gewichtsconsulent(e) en de diëtiste kunnen u verder helpen en persoonlijk begeleiden om de juiste balans te vinden in het gebruik van de juiste voeding. Een professionele voorlichting is ook van groot belang. Leden van La Vita Sana Healthclub kunnen gratis deelnemen aan voorlichtingen! Dit is een van de extra’s die wij onze leden willen bieden.