SPECIALS

RUNNING

Running is hot in Venlo. De jaarlijks terugkerende Venloop zorgt al jaren voor een groeiend bestand aan hardlopers. Veel van deze hardlopers trainen in groepsverband onder begeleiding en toezicht van ervaren looptrainers. De Running Group van La Vita Sana is geschikt voor zowel gevorderde lopers als voor beginners. De looptrainers zorgen voor een gevarieerde looptraining (interval, heuvel, duurloop….) en voor veel plezier tijdens het lopen. Algehele fitheid en loopconditie staan centraal tijdens de trainingen. De deelnemers van de Running Group kunnen daarnaast gebruik maken van ondersteuning vanuit de fitness, specifieke groepslessen en van de vele service-elementen zoals de sauna, zonnebank en infrarood sauna.

Er zijn meerdere looptrainingen per week. Onze running-instructeurs houden rekening met de verschillende niveaus van de deelnemers.

Dinsdag: 19.00 -20.00
Zaterdag: 09.00 -10.00

Aanmelden rengroep La Vita Sana

 

Verificatie

1,2,3 GO!

Naast het feit dat running goed is voor lichaam en geest kent het hardlopen nog een aantal voordelen.  Zo verbetert het je stoelgang en verlaagd het ”verkeerd” cholesterol. Bij La Vita Sana ren je altijd onder begeleiding van een gemotiveerde en professionele loopinstructeur.  Daarnaast verlaagt het de kans op depressie en heeft het een positief effect op je immuunsysteem.

La Vita Sana biedt naast de reguliere lessen ook beginners lessen aan op het gebied van hardlopen. Op zoek naar meer informatie of interesse in een gratis proefweek?