SPECIALS

SAUNA, INFRAROOD CABINES en ZONNEBANK

Wellness als service

Elke kleedruimte beschikt over een saunacabine, geschikt voor meerdere personen, die men vrij kan gebruiken. Het is heerlijk om na het sporten even af te douchen en vervolgens een saunabad te nemen.In de sauna wordt de huid gereinigd omdat bij zo’n hoge temperatuur bloedvaten en poriën maximaal verwijden en juist weer samentrekken bij het afkoelen. Bij het zweten worden cellen in de hoornlaag van de huid week, waardoor ze makkelijk verdwijnen tijdens het douchen. Ook voor een droge huid is de sauna erg gezond: door het opnemen van water en het activeren van zweetcellen wordt de bouw van huidcellen verbeterd. Tijdens het afkoelen gebeurt precies het tegenovergestelde: de poriën trekken zich door de kou samen. Door deze twee bewegingen raakt je huid goed doorbloed en dus goed gereinigd. Bovendien worden je oude hoorncellen week door het transpireren in de sauna en onder de douche raak je ze makkelijk kwijt.

Elke kleedruimte beschikt tevens over een infrarood cabine. In deze sauna komt infrarood warmte vrij. Dit is een vorm van energie die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de warmtebron in een klassieke sauna, rechtstreeks objecten verwarmt in plaats van de lucht in de cabine. Infraroodwarmte is ook lekker en goed voor spieren en gewrichten.

De zonnebank is professioneel en voorzien van extra gezichtsbruiner. Dus na het sporten even het gezonde kleurtje bijwerken ….

Wij bieden u wellness als service.

Welllness Venlo

Aanvraag wellness

 

Verificatie

Tijd om te relaxen

La Vita Sana biedt haar leden als service het gebruik van de sauna aan. Elke kleedruimte beschikt over een saunacabine, geschikt voor meerdere personen, die men vrij kan gebruiken. Het is heerlijk om na het sporten even af te douchen en vervolgens een saunabad te nemen.

In de sauna wordt de huid gereinigd omdat bij zo’n hoge temperatuur bloedvaten en poriën maximaal verwijden en juist weer samentrekken bij het afkoelen. Bij het zweten worden cellen in de hoornlaag van de huid week, waardoor ze makkelijk verdwijnen tijdens het douchen. Ook voor een droge huid is de sauna erg gezond: door het opnemen van water en het activeren van zweetcellen wordt de bouw van huidcellen verbeterd. Tijdens het afkoelen gebeurt precies het tegenovergestelde: de poriën trekken zich door de kou samen. Door deze twee bewegingen raakt je huid goed doorbloed en dus goed gereinigd. Bovendien worden je oude hoorncellen week door het transpireren in de sauna en onder de douche raak je ze makkelijk kwijt.

Voordelen van de sauna op het lichaam

  1. het vertraagt veroudering van de huid
  2. talg en ander vuil worden door zweet gemakkelijk afgevoerd.
  3. bloedvaten worden getraind.

La Vita Sana biedt als service aan haar leden het gebruik van de infrarood sauna aan. Elke kleedruimte beschikt over een cabine (voor maximaal twee personen per keer) die de leden gratis mogen gebruiken. Bij de receptie kan men periodiek een munt verkrijgen.

De infrarood sauna wordt steeds populairder. In deze sauna komt infrarood warmte vrij. Dit is een vorm van energie die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de warmtebron in een klassieke sauna, rechtstreeks objecten verwarmt in plaats van de lucht in de cabine. Er heerst een veel lagere temperatuur in een infrarood sauna, maar er wordt veel meer gezweet.

Infraroodwarmte is ook lekker en goed voor spieren en gewrichten.

Afvallen in de sauna ? Ja, dat kan! Zweet dat vrijkomt in de Infrarood sauna bestaat niet alleen uit water maar ook uit vet, cholesterol, zware metalen en andere schadelijke stoffen.