SPECIALS

SPORTSBAR en RESTAURANT

Ontspanning na inspanning

De sportsbar heeft een moderne eigentijdse uitstraling. De perfecte plaats om tussen het sporten door even bij te komen onder het genot van een shake, smoothie of sportdrankje.

Het restaurant heeft schitterende uitstraling, een combinatie tussen industrieel en huiselijk. Uniek in de regio en zeker opvallend voor een sportcentrum. Geniet hier van vers gemaakte jus d’orange. De koffie, cappuccino, latte macchiato en espresso zijn perfect door het gebruik van verse bonen van de hoogste kwaliteit. Wij serveren tevens heerlijke zelfgemaakte belegde broodjes, soep en tal van andere gezonde producten uit de regio.

Het restaurant wordt ook ingezet voor evenementen. Het serveren van een diner in buffetvorm, een brunch, een sportief ontbijt …… alles is mogelijk vanaf 10 personen oplopend tot 100 personen.

 

Menukaart La Vita Sana

(Sport)voeding is één van de drie belangrijke factoren waar alles om draait. Bewegen, gedrag én voeding. Een juiste afstemming van de (sport)voeding op de individuele actieve mens is cruciaal in het proces om te komen tot de juiste balans. Verkeerde voeding kan leiden tot een minder goed herstel, overtraining, maag- en darmklachten of een minder gunstige lichaamssamenstelling.

Sportvoeding alsmede het gebruik van supplementen, vitamines, mineralen en superfoods hebben de afgelopen jaren veel terrein gewonnen. Steeds meer mensen gebruiken dergelijke producten in hun dagelijkse leven. Actieve, veelal jongere, sporters gebruiken sportvoeding als aanvulling op de normale voeding. De iets oudere generatie heeft de laatste jaren meer en meer het gebruik van vitamines, mineralen en superfoods ontdekt als toevoeging aan hun dagelijkse voeding. Gebrek aan kennis kan echter leiden tot het maken van verkeerde keuzes, waardoor de balans in de voeding wegvalt. Voorlichting is derhalve van essentieel belang om te komen tot de juiste keuzes.

Goede voeding zal leiden tot een goede aanpassing aan de training, een beter herstel, een ideaal lichaamsgewicht en –samenstelling, minder kans op ziektes en blessures, een stabieler prestatieniveau in training en wedstrijden en meer energie!

De gewichtsconsulenten en de diëtiste kunnen u verder helpen en individueel begeleiden om te juiste balans te vinden in het gebruik van de juiste voeding.

La Vita Sana Healthclub biedt diverse producten aan in combinatie met professionele voorlichting. Wij vinden het immers van groot belang dat onze klanten en leden de factor voeding op de juiste wijze in de praktijk vorm geven. Een professionele voorlichting is derhalve van groot belang. Er zullen tijdig voorlichtingsbijeenkomsten worden gepland. Klanten en leden van La Vita Sana Healthclub zullen hier gratis aan kunnen deelnemen.