SPECIALS

SQUASH

Squash is een dynamische sport. Je wordt conditioneel gezien behoorlijk op de proef gesteld. Het is een leuke racketsport waarbij balgevoel, technisch en tactisch inzicht en conditie van groot belang zijn.

La Vita Sana beschikt over 2 moderne squashbanen met glaswanden. De normale speeltijd bedraagt 45 minuten. De banen zijn vanaf 09:00 uur geopend en de speeltijd loopt de hele dag door. Om 21:45 uur kunt u de laatste baan huren tot 22.30 uur. In het weekend kan men op zaterdag en zondag tot 15.00 squashen.

Bij La Vita Sana kunt u tegen zeer lage tarieven al squashen. Bent u daarnaast al lid van La Vita Sana met een onbeperkt algemeen abonnement dan kunt u natuurlijk gratis gebruik maken van de squashbanen die vrij zijn (informeer bij de receptie op de dag dat u wilt sporten).

Squasbaan reserveren? Bel: 077-3825264
Heeft u interesse in een vrijblijvende squashsessie neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.
Uiteraard kunt u bij ons ook squash accessoires huren.

Squash Venlo

Klaar om een balletje te slaan?

Reserveer een baan met vrienden, collega’s of familieleden en sla samen een balletje. Squash is ideaal voor de conditie, coördinatie en reactievermogen. Daarnaast kan het fungeren als uitlaatklep na een drukke dag op school of werk. La Vita Sana verhuurt daarnaast ook squashrackets voor €2,50. In voor een wedstrijdje? Neem het op tegen andere leden of daag een van uw collega’s uit voor een potje squash.

Squashlessen worden bij La Vita Sana doorlopend aangeboden. U kunt als beginnende squasher les krijgen in blokken vanaf 4 lessen, tegen zeer scherpe tarieven. Ook de ervaren squashers kunnen in blokken les krijgen van zeer ervaren instructeurs.