SPECIALS

KLIMMEN en EVENTS

La Vita Sana beschikt over een indrukwekkend klimcentrum met 15 meter hoge rotsachtige klimwanden. Het is een indrukwekkende klimhal waar onder meer klimvereniging Friends and Nuts actief is als ook diverse scholen uit de regio.

De speciale afdeling VITA KLIMHAL en EVENTS verzorgt tevens diverse evenementen uiteenlopend van kinderfeestjes tot sportieve en avontuurlijke bedrijfsfeestjes met uitgebreide catering.

Voor meer informatie betreffende de activiteiten die verband houden met klimmen en events kunt u terecht op de website www.klimhal-events.nl.

Aanvraag informatie klimhal en events

 

Verificatie

Vita klimcentrum en events is gespecialiseerd in het verzorgen van (sportieve) evenementen, schoolsporten en klimtrainingen.

Bij Vita klimcentrum en events bent u aan het juiste adres voor groepsactiviteiten, evenementen, schoolkampen, workshops, bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten,  kinderfeestjes of familiedagen.

Op onze locatie kunt u naast sportieve activieiten ook gebruik maken van onze horeca faciliteiten.  Onze locatie beschikt ook over een vergaderzaal.

Heb je een geldig klimvaardigheidsbewijs of een indoor toprope cursus met succes gevolgd bij één van Nederlandse klimhallen dan kun je tijdens openingstijden komen klimmen in onze klimhal. (je klimpartner dient uiteraard ook over een klimvaardigheidscertificaat te beschikken)

Nog geen klimvaardigeheidsbewijs? Geen probleem  Kijk bij  BASISCURSUS / INDOOR TOPROPE wanneer de cursussen weer gepland staan. Uiteraard kun je ook altijd starten met een introductie les.

Na het behalen van deze BASISCURSUS / INDOOR TOPROPE ben je in staat veilig te zekeren en te klimmen. Uiteraard heb je dan nog wel een klimpartner nodig.  Heb je deze nog niet dan is de klimvereniging misschien wel wat voor jou. Hier leer je verschillende mensen kennen met dezelfde passie voor het klimmen. Uiteraard kun je ook met een vriend of familielid samen de cursus volgen.

Na het behalen van de cursus kunnen jullie tijdens openingstijden samen komen klimmen in onze klimhal. De klimhal heeft een vloeroppervlak van 250 m2 en een klimoppervak van bijna 600 m2.

De hal is zo ingericht dat zowel de beginnende klimmer als de doorgewinterderde voorklimmers uit de voeten kunnen.

De kenmerkt zich door

  • 15 meter hoge wanden, meer dan 30 touwen en 90 routes
  • zowel hellende als overhellende routes
  • Rotsstructuurwanden en een overhang van maar liefst 5 meter
  • Dempende sportvloeren met vloerverwarming
  • De helft van de hal is ingericht met het TopStop-veiligheidssysteem

Op korte termijn zal er verder nog een nieuwe Boulder ruimte worden aangelegd.