Small group training   lessen vanaf 30 minuten

Door te trainen in groepsverband neemt de motivatie en het plezier tijdens het sporten toe. Samen sporten is immers leuker dan alleen. Onder begeleiding van een ervaren en professionele instructeur wordt een uitdagend en gevarieerd circuit opgesteld welke voor een ieder toegankelijk is.  Naast deze circuitlessen bieden we ook nog BasiX en TRX trainingen aan in groepsverband. Zie ons groepslesrooster voor een totaaloverzicht.

Ontdek de small group trainingen bij La Vita Sana:

BB optimaal: een circuittraining met name gericht op spierversterkende oefeningen. Dit is een goed programma gericht op afslanken en het behoud van de algehele fitheid.
Fitcontrol: een circuittraining waarbij een goede combinatie tussen krachtoefeningen en cardio training. Ideaal voor een strakker lichaam.

Fysiofit: een circuittraining in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit programma is gericht op de klachten van de deelnemers.
COPD: specifieke groep onder begeleiding van een fysiotherapeut; voor mensen met een aandoening aan de longen en luchtwegen hebben.
G-fitness: een circuittraining voor mensen met een beperking. Ze krijgen les van een ervaren instructeur die iedereen op zijn of haar niveau laat trainen.
ZwangerFit: een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen. Fysiotherapeuten geven les.

Groepslesrooster La Vita Sana

Small group training La Vita Sana