Afslanken

Zichtbaar resultaat binnen 8 weken

Vele zorgverzekeraars vergoeden tot 100% 

Afslanken Venlo

Een gezond voedingspatroon kent tal van voordelen. De meest voor de hand liggend is natuurlijk de gezondheid. Echter is dit meer dan enkel uw gewicht. Een gezond voedingspatroon heeft een positief effect op lichaam en geest! Ieder lichaam is anders en vraagt daarom ook om een individuele aanpak. La Vita Sana werkt enkel met gecertificeerde gewichtsconsulenten welke een voedingsplan op maat maken. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aanvraag vrijblijvende intake voedingsbelgeiding

 

Verificatie


Onze trajecten  worden door vele aanvullende verzekeringen (tot 100% ) vergoed!Vergoeding BGN

Gezonde voeding La Vita Sana

Voedingsbegeleiding bij La Vita Sana

Een gezonde leefstijl is bovendien het motto bij La Vita Sana.  Problemen met spieren, gewrichten, stress, overgewicht en tal van andere problemen en kwalen kunnen immers voorkomen of tenminste beperkt worden als we onze leefstijl aanpassen. Daarom kunt u bij ons kunt een begin maken met een gezonde leefstijl met behulp van voedingsbegeleiding.

Bij La Vita Sana heb je iedere week een afspraak met de gewichtsconsulente, dit zorgt namelijk meteen voor een stok achter de deur met de focus op een langdurig resultaat. Dit zijn korte momenten waarbij een meting wordt verricht, een nieuw voedingsschema wordt opgesteld en waarbij het nodige advies wordt gegeven. Het programma bestaat in de basis uit 12 afspraken in 12 weken. De metingen geven inzicht in de ontwikkeling van het gewicht, vetpercentage, spiermassa en tal van andere zaken. De 1e afspraak betreft de intake, waarbij naast de meting ook een vragenlijst wordt doorgenomen en er meer wordt vermeld over het concept waarmee de gewichtsconsulenten werken.

Kortom, ten eerste helpt je persoonlijke gewichtsconsulent(e) je voorgoed een einde te maken aan het schommelen in gewicht. Ten tweede  leer je de juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende beweging en ontspanning. De kracht van het concept zit bovendien in de voedingsschema’s, waarbij de focus ligt op dagelijkse voeding.

Een slanker lichaam, blijvend gezond gewicht en extra energie. Je kan rekening houden met een gewichtsverlies van 0,5-1 kg. per week. Mogelijkheid in combinatie met personal training.