Fitness in Venlo (Blerick)

Fitness betekent trainen om het lichaam fit te houden. Je voelt je goed en energiek. Het is een trainingsvorm waarbij je met behulp van apparatuur jouw conditie en kracht kunt verbeteren. Het voordeel van fitness is dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Je staat onder professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs, die in overleg met jou een persoonlijk trainingsschema samenstellen.

Cardiofitness is gericht op vetverbranding en conditieverbetering. Cardiofitness wordt uitgevoerd op diverse moderne cardiotoestellen zoals de loopband, step, zitfiets, crosstrainer, roeimachine en de cardiofiets.

Fysiofitness is specifiek bedoeld voor mensen die de draad weer willen oppakken na een langdurige ziekte, waarbij men het advies krijgt om te gaan revalideren. Wij bieden een intensieve begeleiding op het gebied van revalidatie. Fysiofitness valt onder de supervisie van onze partners Precura en FysioVitae (fysiotherapie). Voor meer informatie ga naar www.gc-vitae.nl

Meer informatie over Fitness?

Wil je meer informatie over fitness in de omgeving van Venlo? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis proefles bij La Vita Sana aan.

Aanvraag gratis proefweek 

Versturen

Openingstijden

Maandag 7:00-23:00
Dinsdag 8:00-23:00
Woensdag 7:00-23:00
Donderdag 8:00-23:00
Vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 8:00-15:00
Zondag 8:00-15:00

Klik hier voor de aangepaste openingstijden in 2017.