Aerobics Power

Power Boxing: een concept dat speciaal ontwikkeld is als combinatie van aerobics en vechtsporten. De doelstelling is om de fysieke gesteldheid en coƶrdinatie te verbeteren en vooral veel plezier te hebben.

ClubCore: een 30 minuten durende workout die zich richt op de midsectie. Met deze workout vormt en versterkt u uw buik- en bilspieren, terwijl ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Train uw romp en de spierlussen die uw boven- en onderlichaam met elkaar verbinden.

ClubPower: een spierverstevigende groepsles met gewichten, waaraan vrijwel iedereen mee kan doen. Het is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Spieren worden sterker en overtollig lichaamsvet wordt verbrand.

XCORE: is een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-trainer, een aluminium buis gevuld met grit. Tijdens de XCORE Workout doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO-trainer. Je traint optimaal je core, conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieƫn. Een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits vliegen deze 45 minuten voorbij.

Aanvraag gratis proefweek 

Versturen

Openingstijden

Maandag 7:00-23:00
Dinsdag 8:00-23:00
Woensdag 7:00-23:00
Donderdag 8:00-23:00
Vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 8:00-15:00
Zondag 8:00-15:00

Klik hier voor de aangepaste openingstijden in 2017.