Dance

Strong by Zumba: STRONG by Zumba is een high-impact cardio-les, functional training gecombineerd met HIIT, waarbij je vooral werkt aan je conditie,uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op, waardoor er calorieën verbrand worden.

Zumba: een freestyle dance work-out die gebruik maakt van een combinatie van salsa, merengue en een klein beetje Rock ’n Roll. Zumba wordt gegeven op de nieuwste dansmuziek en is geschikt voor alle leeftijden.

Zumba Gold: een Zumba work-out waarbij het tempo van de muziek iets lager ligt dan normaal. Deze vorm is met name geschikt voor senioren en/of mensen die het iets rustiger aan willen doen.

ClubJoy Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Hip Hop: deze les is speciaal voor kinderen, waarin ze vrijwel alle clips van TV en Youtube dansen. Hip Hop is momenteel een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De instructrice leert je stapsgewijs de choreografie.

Aanvraag gratis proefweek

Versturen

Openingstijden

Maandag 7:00-23:00
Dinsdag 8:00-23:00
Woensdag 7:00-23:00
Donderdag 8:00-23:00
Vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 8:00-15:00
Zondag 8:00-15:00

Klik hier voor de aangepaste openingstijden in 2017.