Fitcircuit

Fitcircuit is fitness in groepsverband. Krachttraining op spierspecifieke toestellen en cardiovasculaire trainingen op cardio toestellen in combinatie met losse oefeningen. In de fitcircuit-zaal worden diverse vormen aangeboden:

Fysiofit: een circuittraining in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Hier worden oefeningen gegeven die specifiek gericht zijn op de klachten van de deelnemers.

BB optimaal: een training waarbij gebruik wordt gemaakt van de BetterBelly, in combinatie met spierverstevigende oefeningen onder begeleiding van een instructeur c.q. personal coach. Dit is een goed programma gericht op afslanken.

Fitcontrol: de basiscircuittraining op muziek in groepsverband. Het is een goede combinatie tussen krachtoefeningen en cardiotraining.

COPD: een groep die onder begeleiding staat van een fysiotherapeut, aangezien de deelnemers een aandoening aan de longen en luchtwegen hebben

G-fitness: een circuit-training voor mensen met een beperking. Ze krijgen les van een ervaren sportinstructeur die iedereen op zijn of haar niveau laat trainen.

ZwangerFit: een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Speciaal opgeleide fysiotherapeuten geven lessen, zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen.

Aanvraag gratis proefweek 

Versturen

Openingstijden

Maandag 7:00-23:00
Dinsdag 8:00-23:00
Woensdag 7:00-23:00
Donderdag 8:00-23:00
Vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 8:00-15:00
Zondag 8:00-15:00

Klik hier voor de aangepaste openingstijden in 2017.