LEEFSTIJL  programma’s

VITA LEEFSTIJL  –  BEWEGEN en VOEDING

Deze programma’s zijn het meest effectief. Aan VITA LEEFSTIJL VOEDING wordt het element BEWEGEN (bij La Vita Sana) toegevoegd.Naast de wekelijkse contacten met de gewichtsconsulent(e) gaat u wekelijks trainen onder begeleiding van een ervaren en goed opgeleide instructeur. De gewichtsconsulent(e), uw persoonlijke leefstijlcoach, zal de basis leggen voor het trainingsschema zodat de aansluiting tot uw programma voedingsbegeleiding zo optimaal mogelijk is en de beste resultaten

De meest effectieve methode om in relatief korte tijd gewicht te verliezen en tegelijkertijd een slanker en strakker lichaam te krijgen.

 

De kenmerken van dit programma zijn;VITA LEEFSTIJL – VOEDINGaangevuld met ;

 • Onbeperkt gebruik van de FITNESS (met persoonlijke begeleiding)
 • Onbeperkt gebruik van GROEPSLESSEN en small group lessen
 • Aandacht tijdens de training door de instructeurs
 • Individueel trainingsschema wat we periodiek aanpassen
 • Speciale workshops, trainingen en voorlichting
 • Gebruik maken van welnessfaciliteiten (sauna, zonnebank, infrarood)
 • binnen 6 wekenzijn resultaten zichtbaar
 • programma’s vanaf 3 maanden
 • in diverse aanvullende verzekeringen tot wel 65% vergoeding mogelijk
 • kosten vanaf 29 euro per week  (op basis van 3 maanden traject)

GEWICHTSCONSULENT

De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Iedere BGN-gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen, volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied en begeleidt cliënten professioneel. Veel zorgverzekeraars dekken de kosten van de BGN-gewichtsconsulent. Wij werken inmiddels met meerdere gewichtsconsulenten aan:

 • Individuele behandelingen (op afspraak)
 • Voorlichting in groepsverband (voor leden La Vita Sana gratis)
 • Leefstijl- en afslanktrajecten

SPORTVOEDING
Sportvoeding alsmede het gebruik van supplementen, vitamines, mineralen en superfoods hebben de afgelopen jaren veel terrein gewonnen. Steeds meer mensen gebruiken dergelijke producten in hun dagelijkse leven. Actieve, veelal jongere, sporters gebruiken sportvoeding als aanvulling op de normale voeding. De iets oudere generatie heeft de laatste jaren meer en meer het gebruik van vitamines, mineralen en superfoods ontdekt als toevoeging aan hun dagelijkse voeding. Gebrek aan kennis kan echter leiden tot het maken van verkeerde keuzes, waardoor de balans in de voeding wegvalt. Voorlichting is derhalve van essentieel belang om te komen tot de juiste keuzes.

Goede voeding zal leiden tot een goede aanpassing aan de training, een beter herstel, een ideaal lichaamsgewicht en –samenstelling, minder kans op ziektes en blessures, een stabieler prestatieniveau in training en wedstrijden en meer energie!

De gewichtsconsulenten en de diëtiste kunnen u verder helpen en individueel begeleiden om te juiste balans te vinden in het gebruik van de juiste voeding.

Een professionele voorlichting is derhalve van groot belang. Er zullen tijdig voorlichtingsbijeenkomsten worden gepland. Klanten en leden van La Vita Sana Healthclub zullen hier gratis aan kunnen deelnemen.