La Vita Sana is een dynamische organisatie. Sinds de opening in oktober 1994 is het totale personeelsbestand behoorlijk gegroeid. Dit heeft deels te maken met het feit dat er ook meer mensen parttime zijn gaan werken, maar daarnaast zien we deze groei met name komen door het brede aanbod van allerlei soorten dienstverlening welke zich niet meer beperkt tot fitness en groepslessen.

Naast de vele instructeurs en instructrices werken bij ons mensen die zich bezighouden met evenementen, outdoorsports en klimmen, voedingsadvies, paramedische dienstverlening, gezondheidsmanagement, horeca-catering, coaching …… Jonge mensen werken samen met de iets ouderen en dat geeft een bepaalde dynamiek. Daarnaast zorgt het ook voor de juiste mix van kennis en ervaring op de werkvloer. Het opleidingsniveau is in de loop der jaren omhoog gegaan. MBO-niveau vormt voor een groot deel de basis op de werkvloer, aangevuld met een groeiend aandeel van HBO’ers en zelfs universitair opgeleiden.

Missie

Zoveel mogelijk mensen in de directe omgeving actief en verantwoord te laten bewegen.

Visie

Het bieden van de beste remedie om gezondheidsklachten te verminderen. Meer bewegen verbetert de kwaliteit van je leven.