Startpakket La Vita Sana

Probeer al onze faciliteiten 8 weken onbeperkt en vrijblijvend uit!

Op zoek naar een sportschool, maar wil je niet direct vastzitten aan een contract? Vraag nu jouw startpakket aan! Onbeperkt sporten voor €79 (GEEN ABONNEMENT)Bel 077-3825264 of vul onderstaand contactformulier in.

proefles fitness

Wanneer het online contactformulier is ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen plannen we een geschikte dag en tijdstip in voor een eerste fitnessafspraak. Dit kan in de ochtend, middag, avond en in het weekend. Aan jou de keuze.

Rondleiding La Vita Sana

Om optimaal gebruik te maken van de 8 weken onbeperkt sporten is het van belang dat je op de hoogte bent van ons aanbod. Onder het genot van een drankje krijg je meer informatie over onze fitness, groepslessen, wellness en overige sportfaciliteiten.

Startpakket La Vita Sana

Als onderdeel van je startpakket wordt er op het begin een uitgebreide lichaamsanalyse gedaan ( spiermassa / vetmassa / vocht) om inzicht te krijgen in je huidige lichaamssamenstelling. Op basis van deze gegevens kunnen wij een trainingsschema opstellen die het beste past bij jouw persoonlijk doelstelling! Lichaamsanalyses zitten als service binnen onze abonnementen. Dit betekent dat je tijdens je startpakket periodiek een lichaamsmeting kan laten doen.

Fitnessen Venlo

Na de lichaamsanalyse wordt er een start gemaakt met jouw eerste trainingsschema. De instructeur helpt je hierbij wegwijs te worden in de fitnessruimte. Wat is het ideale gewicht en hoe voer je de oefening op de juiste manier uit? Dit en meer vragen worden beantwoord tijdens de eerste fitnessafspraak.

Startpakket La Vita Sana

Nadat de eerste fitnessafspraak heeft plaatsgevonden mag je 8 weken gebruikmaken van al onze faciliteiten. Dit betekent; onbeperkt fitnessen, deelnemen aan groepslessen, squashen en nagenieten in een van de sauna’s en/of zonnebank.

Inschrijven La Vita Sana

Na 8 weken loopt het startpakket ten einde. De resultaten die je tijdens deze periode hebt geboekt zijn bekend en je hebt diverse faciliteiten geprobeerd. Nu is de keuze aan jou, wil jij je persoonlijke doelstelling doorzetten en met ons behalen? Word je lid bij La Vita Sana? De keuze is aan jou!

Aanmelden startpakket La Vita Sana

 

Verificatie