EEN PROEFWEEK BIJ LA VITA SANA

Proefweek fitness

Het bereiken van je persoonlijke doelstelling start bij het aanvragen van een vrijblijvende proefweek bij La Vita Sana.

Bel 077-3825264 of vul het digitale contactformulier in.

button_proefweek-aanvragen

Proefweek fitness

Wanneer het online contactformulier is ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen plannen we een geschikte dag en tijdstip in voor de eerste fitnessafspraak. Dit kan in de ochtend, middag, avond en in het weekend. Aan jou de keuze.

Proefweek aanvragen La Vita Sana

Voordat de proefweek van start gaat geven wij je graag meer informatie over onze club en faciliteiten. Onder het genot van een drankje krijg je meer informatie over onze fitness, groepslessen, wellness en overige sportfaciliteiten.

button_groepslesrooster

Gratis intake fitness

Als onderdeel van je proefweek wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse gedaan ( spiermassa / vetmassa / vocht) om inzicht te krijgen in je huidige lichaamssamenstelling. Op basis van deze gegevens kunnen wij een proefschema opstellen die het beste past bij jouw persoonlijk doelstelling! Lichaamsanalyses zitten als service binnen onze abonnementen.

Fitnessafspraak maken

Na de lichaamsanalyse wordt er een start gemaakt met het trainingsschema voor de proefweek. De instructeur helpt je hierbij wegwijs te worden in de fitnessruimte. Wat is het ideale gewicht en hoe voer je de oefening op de juiste manier uit? Dit en meer vragen worden beantwoord tijdens de eerste fitnessafspraak.

Proefweek fitness Venlo

Nadat de eerste fitnessafspraak heeft plaatsgevonden mag je een volle week gebruikmaken van al onze faciliteiten. Dit betekent; onbeperkt fitnessen, deelnemen aan groepslessen, squashen en nagenieten in een van de sauna’s en/of zonnebank.

Inschrijven La Vita Sana

Een week later loopt de proefweek ten einde. De resultaten van de eerste lichaamsanalyse zijn bekend, je hebt diverse faciliteiten geprobeerd. Nu is de keuze aan jou, wil jij je persoonlijke doelstelling met ons behalen? Word je lid bij La Vita Sana?

button_tarieven-la-vita-sana

button_proefweek-aanvragen